BESS Powerbox by Capture Energy
BESS Powerbox by Capture Energy
BESS Powerbox by Capture Energy
BESS Powerbox by Capture Energy"

Vi forvandler klimaudfordringer til nye muligheder

Capture Energy tilbyder energilagringsprodukter BESS PowerBox – en stabil, smart og overlegen energistation, der er velegnet til både virksomhed og industri, samt Systemydelser. Delta i systemydelser med BESS PowerBox-teknologi med alt inkluderet til aktivering af det nordiske fleksibilitetsmarked FFR og FCR-D.
Den europæiske grønne pagt har til formål at gøre Europa klimaneutralt i 2050, sætte fart på økonomien gennem grøn teknologi, skabe bæredygtig industri og transport samt reducere forureningen. At forvandle klima- og miljøudfordringer til nye muligheder gør overgangen fair og inkluderende for alle.Hos Capture Energy arbejder vi for mennesker og leverer teknologi til at hjælpe alle med at nå målene om CO2-neutralitet. Vi gør vores bedste for at gøre det nemt og tilgængeligt for dig, så vi sammen kan bidrage til den grønne omstilling. Vi forpligter os til at være bedst i forhold til leveringstid, projektstyring og serviceaftaler, der sikrer dig hurtig levering og problemfri drift.
Læs mere Capture Energy.

Download produktblad og prisliste

BESS PowerBox – 1H Product

BESS PowerBox – 1H-lagringssystem til batterienergi er udviklet af Capture Energy til 1C-applikationsscenarier. Systemet kan bruges til frekvensudjævning, hvilket sikrer FCAS (Frequency Control Ancillary Service) og ubrudt strøm til backup. BESS PowerBox er udviklet til vedvarende energi og kan forbedre effektiviteten af vedvarende energiproduktion og -forbrug samt reducere omkostningerne i forbindelse med strømapplikationer. Controlleren har avanceret kommunikationssoftware og intelligente administrationsplatforme og integreres nemt i energistyringssystemer på et højt niveau. Det sikrer kompakt og fleksibel energilagring med optimal kapacitet og ydeevne.

BESS PowerBox – 2H Product

BESS PowerBox – 2H-lagringssystem til batterienergi tilbyder en høj energitæthed og er udviklet til 0,5C anvendelsesscenarier. Det kan leveres og sættes i drift hurtigt takket være fleksibel udrulning. Løsningen giver brugerne en kraftfuld energiforsyning, der kan bruges bredt i forbindelse med vedvarende energi, industrielle og kommercielle forsyninger, BESS ladestationer, mikronet etc. Udrulningen af BESS PowerBox giver brugerne økonomisk og miljømæssig værdi, og løsningen bruges til en bred vifte af tjenester. Det baner vej for besparelser gennem en kombination af optimeret brug af solenergi, frekvensudjævning, arbitrage og deltagelse i fleksibilitetsmarkeder.