BESS Powerbox by Capture Energy
BESS Powerbox by Capture Energy
BESS Powerbox by Capture Energy

BESS PowerBox 1,2MW/2MWh (690v)

Robust, pålidelig og hurtigt leverende energistation

BESS PowerBox 1,2MW/2MWh (690v)

BESS PowerBox 1,2MW/2MWh er et system til lagring af batterienergi med en nominel effekt på 1.200 kW og en kapacitet på 2.064 kWh – ideelt til store virksomheder og industrier, mikronet, distribuerede stationer til vedvarende energi samt fleksibilitetsmarkedet.

Kom i gang på fleksibilitetsmarkedet med den unikke BESS PowerBox-teknologi, der er forberedt til det nordiske FCR-D-marked og dets nye regelsæt. Alt inkluderet til aktivering af det nordiske fleksibilitetsmarked, herunder FFR og FCR-D. Unik mulighed for at deltage løbende i FCR-D op og ned. Med et modulært, alt i ét-design, 6 sæt S373-24P14 batteristrenge, PCS, brandslukningssystem, miljøkontrolsystem og BMS integreret i en 20 fods container. Med uafhængig styring af strengene samt isoleret kølesystem har systemet en højere energitæthed og kan garantere en bedre sikkerhed og pålidelighed.

Download produktblad og prisliste

Funktioner

Scalable

Capture Energy leverer modulær og skalerbar energilagring i containere. BESS PowerBox-løsningerne rækker fra 250kWh til 2MWh og kan opbygges som én, stor BESS-installation med flere moduler.

Wide range of use

BESS PowerBox kan bruges til en bred vifte af tjenester og baner vej for besparelser ved at kombinere optimeret brug af solenergi, spændingsregulering, arbitrage og deltagelse i fleksibilitetsmarkeder.

Fleksibilitet

BESS PowerBox kan bruges på det hastigt voksende nordiske frekvensmarked (FFR og FCR-D) og kan realisere dine økonomiske mål – integreret med en fleksibel handelsplatform efter dit eget valg.

EMS ready

BESS PowerBox-controlleren kan nemt integreres i energistyringssystemer på højt niveau og sikrer kompakt og fleksibel energilagring med optimal kapacitet og performance.

Easy to install

Capture Energy opfylder dine behov i dag og i de kommende år – og fastholder samtidig en lav implementeringstærskel. Capture Energy tilbyder BESS PowerBox, der er nem at installere, administrere, tilpasse og udvide.

Best Service

Hos Capture Energy arbejder vi for mennesker og udvikler teknologi, der hjælper alle med at nå deres CO2-mål. Vi gør vores bedste for at gøre det nemt og tilgængeligt for dig, så vi sammen kan bidrage til den grønne omstilling. Vi forpligter os til at være bedst i forhold til leveringstid, projektstyring og serviceaftaler, der sikrer dig hurtig levering og problemfri drift.

TILGÆNGELIGE TJENESTER OG NØDGLEFÆRDIGE LØSNINGER TIL BESS POWERBOX BY CAPTURE ENERGY

De tilgængelige leveringstjenester fra Capture Energy er: 

  1. Nøglefærdig løsning med alt inkluderet – vi er fra starten ansvarlige for planlægning af brugen af lagersystemet og for applikationer relateret til forsyningsselskabet, herunder alt det, der skal installeres og installeres til en fungerende tjeneste hos dig. 
  2. Installation på stedet – vi leverer en specifikation til, hvordan du forbereder monteringen. Du forbereder det hele, og vi laver et fælles kvalitetstjek på stedet sammen, hvorefter vi tager ansvar for montering og optimering hos dig. 
  3. Leveret til døren – din virksomhed træner i systemet og tager selv ansvar for installation og optimering. Kun tilgængelig for udvalgte partnere. 

Vores dygtige tekniske personale og projektleder hjælper med den ønskede leveringsmetode, der passer bedst til din virksomhed. Kontakt os i dag for at aftale et møde, og få en præsentation af vores produkter og tjenester.

BESS PowerBox leveret af Capture Energy har 5 års garanti, hvis det almindelige serviceprogram er fulgt. Capture Energy tilbyder forskellige serviceprogrammer til alle typer leverancer.