BESS Powerbox by Capture Energy
BESS Powerbox by Capture Energy
BESS Powerbox by Capture Energy
BESS Powerbox by Capture Energy

Fra klimaudfordringer til nye muligheder

Den europæiske grønne pagt har til formål at gøre Europa klimaneutralt i 2050, sætte fart på økonomien gennem grøn teknologi, skabe bæredygtig industri og transport samt reducere forureningen. At forvandle klima- og miljøudfordringer til nye muligheder gør overgangen fair og inkluderende for alle.

Hos Capture Energy arbejder vi for mennesker og udvikler teknologi, der hjælper alle med at nå deres CO2-mål. Vi gør vores bedste for at gøre det nemt og tilgængeligt for dig, så vi sammen kan bidrage til den grønne omstilling. Vi forpligter os til at være bedst i forhold til leveringstid, projektstyring og serviceaftaler, der sikrer dig hurtig levering og problemfri drift. 

Historien om Capture Energy handler om mennesker, der vil bidrage til EU’s bæredygtighedsmål. Vi har en baggrund fra forskellige brancher, der er påvirket af den teknologiske udvikling og økonomiske situation i samfundet, og hører fagligt hjemme i energisektoren.

Ved at undersøge de nuværende aktører på det nordiske marked – både producenter og leverandører – så vi en mulighed for at bidrage til disruption på markedet for leverancer af energiløsninger.

Markedet har været præget af leverandører, der har tilbudt få produkter og små batteriløsninger. Capture Energy har foretaget egne investeringer og derigennem sikret kort leveringstid på vores standardprodukter, da de ofte allerede er i produktion, når vores kunder afgiver ordren.

Capture Energy har etableret sig med et stærkt serviceprogram og eget lager af reservedele.

Vores forretning drives fra Sverige, vi har lokal tilstedeværelse i Sverige, Danmark og Norge, og vi leverer til alle europæiske lande. Capture Energy har valgt at fokusere på de to verdensmål – 9. Industri, innovation og infrastruktur og 17. Partnerskaber for handling. Vi søger samarbejdspartnere, der ønsker et langsigtet og forudsigeligt samarbejde med os om leverancer og installation af BESS PowerBox.

Capture Energy har allerede indgået aftaler med aktører, der installerer vores produkter på det nordiske marked fra juni 2023. Vi har produkter klar til levering inden sommeren 2023 og løbende året igennem med korte leveringstider.

Vi ser frem til et spændende samarbejde. Velkommen her hos Capture Energy!