BESS Powerbox by Capture Energy
BESS Powerbox by Capture Energy
BESS Powerbox by Capture Energy
BESS Powerbox by Capture Energy

Vi snur klimautfordringer til muligheter

Capture Energy tilbyr energilagringsløsningen BESS PowerBox – en stabil, smart og intelligent energilagringsløsning som passer både til næringsbygg og industri, såvel som fleksibilitetsmarkedet. Bli med i det stadig mer spennende frekvensmarkedet FFR og FCR-D i Norden med vår løsning.

EUs grønne giv («Green Deal») sikter mot å gjøre Europa klimanøytralt innen 2050, styrke økonomien gjennom grønn teknologi, skape bærekraftig industri og transport og redusere forurensning. Ved å snu klima- og miljøutfordringene til nye muligheter kan vi gjøre overgangen rettferdig og inkluderende for alle.
Capture Energy leverer teknologi som kan hjelpe bedrifter og samfunn med å oppnå sine bærekraftsmål. Vi gjør vårt beste for å tilby attraktive løsninger som kan hjelpe oss med å fremskynde det grønne skiftet. Ambisjonen vår er å være de beste på leveringstid, prosjektledelse og serviceavtaler som sikrer rask levering og problemfri drift.
Les mer om Capture Energy.

Last ned produktblad og prisliste

BESS PowerBox – 1H Product

Energilagringssystemet BESS PowerBox med 1H-batteri leveres av Capture Energy for 1 C-anvendelser. Systemet kan brukes til å utjevne topper og sørge for frekvensregulering (FCAS) og uavbrutt reservestrøm. Når BESS PowerBox lades med fornybar energi, kan det forbedre effektiviteten i produksjon og forbruk av denne typen energi og redusere kostnadene ved bruk av elektrisk utstyr. Kontrolleren er utstyrt med avansert kommunikasjonsprogramvare og intelligente styringsplattformer og kan enkelt integreres i energistyringssystemer på høyere nivå. Systemet gir deg kompakt og fleksibel energilagring med optimal kapasitet og ytelse.

BESS PowerBox – 2H Product

Energilagringssystemet BESS PowerBox med 2H-batteri har høy energitetthet og er beregnet på 0,5 C-anvendelser. Det kan leveres og settes i drift raskt takket være fleksible implementeringsmuligheter, og gir brukerne en kraftig energikilde med et bredt anvendelsesområde innenfor fornybar energi, strømforsyning i industri og næringsvirksomhet, BESS-ladestasjoner, mikronett osv. Med BESS PowerBox får brukerne store økonomiske og miljømessige fordeler, bruksmulighetene er svært mange, og man kan oppnå besparelser gjennom en kombinasjon av optimalisert bruk av solenergi, utjevning av topper, arbitrasje og deltakelse i fleksibilitetsmarkeder.