BESS Powerbox by Capture Energy
BESS Powerbox by Capture Energy
BESS Powerbox by Capture Energy

BESS PowerBox 1MW/1,1MWh (400v)

Stabil, smart og suveren energistasjon

Capture Energy

BESS PowerBox 1MW/1,1MWh (400v)

BESS PowerBox 1MW/1,1MWh er et distribuert energilagringssystem med nominell effekt på 1.000kW og kapasitet på 1.104kWh, og er velegnet for større selskaps- og industribelastninger og fleksibilitetsmarkedet.

Den unike BESS PowerBox-teknologien har alt som trengs for det nordiske fleksibilitetsmarkedet, inkludert FFR og FCR-D. Systemet er bygget inn i en 20 fots standardcontainer. Alt-i-ett-designen integrerer 8 sett med S138-batteristreng, PCS, transformatorer, brannvernsystem, miljøstyringssystem og BMS i en 20 fots container. 

Last ned produktblad og prisliste

Egenskaper

Scalable

Capture Energy leverer modulær og skalerbar energilagring i containere. BESS PowerBox-løsningene fra 250kWh til 2MWh kan bygges som én stor BESS-installasjon med flere moduler.

Wide range of use

BESS PowerBox har et bredt spekter av bruksområder og muliggjør besparelser gjennom en kombinasjon av optimalisert bruk av solenergi, «peak shaving», arbitrasje og deltakelse i fleksibilitetsmarkeder.

Fleksibilitet

BESS PowerBox kan tas i bruk på det hurtigvoksende frekvensmarkedet (FFR og FCR-D) i Norden, og kan hjelpe deg med å realisere økonomiske mål, uansett hvilken handelsplattform du velger.

EMS ready

BESS PowerBox-kontrolleren kan enkelt integreres i energistyringssystemer på høyere nivå, for kompakt og fleksibel energilagring med optimal kapasitet og ytelse.

Easy to install

Capture Energy kan dekke behovene deres både i dag og i årene som kommer. Capture Energy tilbyr BESS PowerBox, som er enkel å installere, styre, tilpasse og bygge ut.

Best Service

Capture Energy leverer teknologi som kan hjelpe bedrifter og samfunn med å oppnå sine bærekraftsmål. Vi gjør vårt beste for at dette skal bli noe dere vil ønske å gjenta flere ganger, slik at vi sammen kan fremskynde det grønne skiftet. Ambisjonen vår er å være de beste på leveringstid, prosjektledelse og serviceavtaler som sikrer rask levering og problemfri drift.

Tilgjengelige tjenester og nøkkelferdige løsninger for BESS PowerBox fra Capture Energy

Capture Energy tilbyr følgende leveringstjenestemodeller:

  1. Nøkkelferdig løsning – alt inkludert, vi tar hånd om alt fra planlegging til bruk av lagringssystemet, kontakten med nettselskapet, alt installasjonsarbeid, all optimalisering og løpende service. 
  2. Installasjon på stedet – vi leverer spesifikasjon for forberedelser til installasjon, kunden gjennomfører alle forberedelser på steder, sammen foretar vi en felles kvalitetskontroll hos kunden, og deretter tar vi ansvar for installasjon og optimalisering på stedet.
  3. Leveranse til transport – for kompetente virksomheter som selv tar ansvar for installasjon og optimalisering. Kun tilgjengelig for utvalgte partnere.

Våre prosjektledere og tekniske personale bistår med råd om hvilken leveransemetode som passer for din virksomhet. Kontakt oss i dag for å avtale et møte der vi presenterer våre produkter og leveransetjenester.

BESS PowerBox fra Capture Energy har 5 års garanti hvis det ordinære serviceprogrammet er gjennomført. Capture Energy tilbyr ulike serviceprogrammer for alle leveransene våre.