BESS Powerbox by Capture Energy
BESS Powerbox by Capture Energy
BESS Powerbox by Capture Energy

BESS PowerBox 1MW/1,1MWh (400v)

Stabil, smart och överlägsen energistation

Capture Energy

BESS PowerBox 1MW/1,1MWh (400v)

BESS PowerBox 1MW/1,1MWh är ett distribuerat energilagringssystem med en nominell effekt på 1.000kW och en kapacitet på 1.104kWh, vilket passar för storskalig företags- och industribelastning samt flexibilitetsmarknaden.

Den unika BESS PowerBox-tekniken har allt som behövs på den nordiska flexibilitetsmarknaden, inklusive FFR och FCR-D. Systemet är inbyggt i en 20 fots standardcontainer. Här finns, i en allt-i-ett-design, 8 uppsättningar S138 batteristräng, PCS, transformatorer, brandbekämpningssystem, miljökontrollsystem och BMS – allt inbyggt i en 20 fots standardcontainer. Den används i stor omfattning inom efterfrågestyrning och konstruktion av mikronät.

Ladda ner produktblad och prislista

Egenskaper

Scalable

Capture Energy erbjuder modulär och skalbar energilagring smidigt förpackad i containrar. BESS PowerBox-lösningarna från 250kWh till 2MWh kan byggas som en enda stor BESS-installation.

Wide range of use

BESS PowerBox kan användas i en mängd olika tillämpningar och möjliggör besparingar genom en kombination av optimerad användning av solenergi, ”peak shaving”-teknik, arbitrage och medverkan på flexibilitetsmarknader.

Flexibility / frequence

BESS PowerBox kan användas på den snabbt växande frekvensmarknaden (FFR och FCR-D) i Norden. Den ger dig möjlighet att nå dina finansiella mål oavsett vilken flexibel handelsplattform du väljer.

EMS ready

Styrenheten BESS PowerBox kan enkelt integreras i energiledningssystem på hög nivå och ger kompakt och flexibel energilagring med optimal kapacitet och prestanda.

Easy to install

Capture Energy kan tillgodose dina behov både i dag och i framtiden, samtidigt som hindren för implementering är små. BESS PowerBox från Capture Energy är enkel att installera, hantera, anpassa och bygga ut.

Best Service

Vi på Capture Energy levererar teknik som kan hjälpa alla att uppnå målen om minskade koldioxidutsläpp. Vi gör vårt bästa för att detta ska bli något som ni vill göra inte bara en utan flera gånger – då kan vi tillsammans åstadkomma den gröna omställningen. Vi går in för att vara bäst när det gäller leveranstid, projektledning och serviceavtal som säkerställer snabb leverans och välfungerande drift.

TILLGÄNGLIGA TJÄNSTER OCH NYCKELFÄRDIGA LÖSNINGAR FÖR POWERBOX BY CAPTURE ENERGY

De servicemodeller som Capture Energy erbjuder är:

  1. Nyckelfärdig lösning – allt ingår; vi tar allt ansvar från första början med planering av lagringssystemets användning och med leverans hos nätföretaget, inklusive installation, optimering och driftsättning på plats.
  2. Installation på plats – vi levererar specifikation för förberedelser inför installation, kunden gör sedan alla förberedelser, vi gör tillsammans en kvalitetskontroll hos kunden, och därefter ansvarar vi för installation och optimering på plats.
  3. Transport med levereras – kundens företag är utbildat och ansvarar självt för installation och optimering. Endast tillgängligt för utvalda partners.

Våra duktiga tekniker och projektledare bistår med råd om vilken leveransmetod som passar er verksamhet. Kontakta oss i dag för ett möte där vi presenterar våra produkter och leveranstjänster.

BESS PowerBox, levererat av Capture Energy, har 5 års garanti om det ordinarie serviceprogrammet har genomförts. Capture Energy erbjuder olika serviceprogram för alla våra leveranser.